new in!

 
Hej på er! Nu påväg tillbaka hem till Stockholm till all Halloween firande. Var i Växsjö med familjen så passade på att shoppa något ♥ Harre gött!
 Kofta by H&M | skor by scorett 
 

på dop

Hej på er! Höstlovet har precis börjat och nu är jag i Småland, hos mormor och morfar♡Har varit på dop och sjungit i kyrkan. Mer uppdatering kommer!
 
 

NY MOBIL

Hej folket!
Jag har alltid haft ett stort problem under det senaste året med mobiler och alla runt omkring mig har haft det svårt att få tag i mig via telefon. Det har alltid bara varit ett problem som jag inte velat ta tag i. I sommras fick jag äntligen en ny mobil men efter som man är så klumpig så fick den en vattenskada när jag var i England. Så in på service och kanske 2 månader utan mobil så fick jag en tillbaka en likadan model! ♥
 
Och till alla er "Iphone lovers" sorry men Samsung är en bättre telefon och jag gillar Anroid. Utan Steve Jobs så kommer Apples mobiler att konkureras ut till nya märken som Samsung osv. Jag är ialla fall nöjd med den och rekommenderar den verkligen.
 
mobil: Samsung Galaxy S4 mini
Bilder på skal kommer senare..
 
 
 
 
 
 
 
 

Leker modell ♥

kamera: Canon 1000D
 
 
 

Favorit produkter i höst

palett och pensel by H&M | liten perfym by KENZO | ring by H&M | mascara by Loreal |
Necessär by Gillian Jones
 
 
 
 
 
 

I am back on track

  
Idag tänkte jag på allvar börja blogga och ge min blogg en chans att användas! Jag hoppas att jag kommer lägga mer tid till bloggen eftersom jag älskar att skriva och få respons för vad jag gör. Jag gillar att vara en del av bloggvärlden och vill fortsätta med det! Skolan tar min tid och aktiviteter men från och med nu ska bloggen vara en del av min vardag. Hoppas att ni "Stayed tuned" för mer blogginlägg. Tack ♥
 
 

Fett happy❤️

#ulrikmunther #nackaforum


bloglovin

Kontakta mig:
photobyagnes@hotmail.com
RSS 2.0